top of page

Ons Zomerprogramma

We hebben een groot terras waar veel mensen de vorige jaren genoten hebben van een drankje en de rust of een gesprek als het nodig was.

Dit jaar hebben we het een beetje aangepast, er zijn info dagen en werkgroepen. Het winkeltje en ons terras zijn nog een paar uur per week open om de mensen nog een kans te geven om te genieten van een drankje of iets te kopen in ons winkeltje.


Waarom info dagen tijdens de vakantie?


De zomer is voor veel mensen een periode om zich te ontspannen en te genieten. Maar ook een periode waar ze geconfronteerd worden met het leven van alledag. De zorgen over werk, gezin, partners, gezondheid ... Je kan ze misschien tijdelijk ontlopen maar vroeg of laat wordt je er weer mee geconfronteerd.

Er is altijd wel iets die blijft hangen en bij de één al meer dan bij de ander. Soms kan het moeilijk zijn om nog te genieten van mooie momenten. Er lopen zoveel mensen ongelukkig rond en weet je niet welke stap je nu het best kan zetten op zoek naar geluk.


En daarom gebruiken wij de zomer om even te stil te staan bij het leven, het leven die nu je realiteit is en is dit het leven die je werkelijk wilt. Heb je behoefte aan verandering en weet je niet waar te beginnen. Misschien heb je al op internet iets opgezocht en dat kan soms nog meer verwarrend werken. Want eigenlijk bestaat er geen pasklaar antwoord voor iedereen , we zijn allemaal uniek en de gevolgen van wat we denken beseffen we niet altijd.


Wat het ook nog moeilijker maakt, is als je je problemen vanuit hetzelfde standpunt blijft bekijken. Je ego kan het moeilijk hebben met "fouten" die je in het verleden gemaakt hebt en zo kan je trots je in de weg staan om te leren luisteren naar je hart en je intuïtie.
En wat vertel ik tijdens de info dagen ?


Ik vertel mijn visie over levenswijsheid. Ik gebruik niet graag het woord spiritueel, iedereen is spiritueel, alleen beseft niet iedereen het.

Ik kan mijn visie en levenswijsheid delen met jullie maar ik hoop ook dat jullie zo meer ontdekken over het leven en wie jullie zijn en wat je kan veranderen in je leven. Het blijft een algemene uitleg, ik ga niet in op persoonlijke problemen tijdens de info dagen.


Wat is de bedoeling van de werkgroepen ?


Soms begrijp je wel waar het probleem zit, maar zie je niet waar je moet beginnen om iets te veranderen in je leven.

In de werkgroep gaan we op zoek naar wat we denken over onszelf en het leven. Soms houden we er overtuigingen op na die al lang niet meer van toepassing zijn in ons huidig leven. Aan de hand van oefeningen wil ik jullie inzicht geven in jullie leven en vooral in wat jullie denken over het leven.
En welk advies wil ik jullie vandaag geven ?


Geniet van jullie vakantie en neem even de tijd om in alle rust te kijken naar je leven. Heb je het moeilijk momenteel, wees dan niet bang om een stap te zetten naar verandering.


gsm : 0472/742120


Iedereen heeft recht op geluk


Catherine45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page